Odaberite
Advent u Zelendvoru 17. i 18. prosinca 2022. godine

Draga djeco, maleni i veliki, dragi prijatelji!

I ove godine u Zelendvoru održati će se već sada drugi advent. Druženje i program održati će se 17.prosinca 2022. godine i 18.prosinca 2022. godine. Ove godine očekuje nas puno zanimljivosti pa će tako Djed Mraz na kočiji punoj bombona razveseliti naše mališane prije nego li se smjesti u svoju kuću.

U subotu ćemo početi sa našim najmlađima pa će nakon dolaska Djeda Mraza biti organizirano kićenje božićnog drvca a nakon toga će dramska družina KUD-a Petrijanec “Ka te briga MI” upriličiti prikaz živih jaslica. Nakon njihovog nastupa očekuje nas Vlatko Štampar sa svojom Stand Up komedijom te nastup tamburaškog sastava Taliri koji će nas zabavljati kroz večer.

U nedjelju očekujemo nastup Dječjeg vrtića Bambi i dolazak Moto mrazova MK Sjeverozapad sa slatkišima. Nakon njih nastupati će dramska skupina Osnovne škole Petrijanec. Nastavljamo nadalje u glazbenom tonu pa će nam se na pozornici pridružiti Viniči tamburaši, Pjevački zbog udruge umirovljenika Općine Petrijanec i KUD Voća. Zabavu će nakon njih nastaviti glazbeni sastav Lajk.

Očekuje vas bogata ponuda božićnih delicija: fritule, kuhano vino, vrući čaj, palačinke, hot dog, kuhane kobasice, lepinje i sajam OPG-ova i obrtnika dok će lovci lovačkog društva “Šljuka” Petrijanec besplatno dijeliti gulaš na naši ribiči iz udruge SRU Općine Petrijanec dijeliti će besplatno papaline.

 

Skip to content