Odaberite
Nk Nova Ves organizirala utakmice selekcija U-9 i U-11 nogometnog centra

Nk Nova Ves organizirala je dvije utakmice selekcije U-9 i U-11 Nogometnog centra Orač – Nova Ves dok su na drugoj strani bili vršnjaci iz Nogometnog centra Maruševec – Vinica. U9 selekcija Nogometnog centra Orač – Nova Ves pobijedila je Nogometni centar Maruševec – Vinica rezultatom 1:0. Zanimljivo je bilo u utakmici U-11 selekcija spomenutih nogometnih centara gdje je nakon regularnog dijela rezultat bio 0:0 te su odlučivali penali. S(p)retniji nogometni centar je bio onaj domaći, Orač – Nova Ves. Nakon utakmice čestitke i pehare su primile obje ekipe iz selekcija U-9 i U-11 ali i najbolji pojedinci – strijelci i golmani. Nakon turnira odigrana je revijalna utakmica mještana Nove Vesi.
Načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec podijelio je pehare za oba nogometna centra a nagrađeni su i najbolji pojedinci turnir.

Osim velikog zanimanja momčadi za ovaj turnir djece, isti je pobudio i veliko zanimanje publike, koja se odazvala u velikom broju, na zadovoljstvo organizatora Nk Nove Vesi, koji se nogometašima i vjernoj publici odužio još jednom zavidnom organizacijom.

 

 

Skip to content