Odaberite
Udruga Tilia Nova ponovno provodi kreativne radionice namijenjene djeci

Udruga Tilia Nova, uz financijsku podršku Općine Petrijanec, od 2. prosinca 2021. ponovno provodi kreativne radionice namijenjene djeci. Kroz ručni rad i upotrebu različitih materijala, najčešće prirodnih i recikliranih, djeca provode svoje slobodno vrijeme kreativno se izražavajući. Osim samih radova djeca se neposredno uče i timskom radu, empatiji te uvažavanju različitosti. Glazba je neizostavna u našem radu, a isto tako i veselje i smijeh.

Radionice će se odvijati svaki četvrtak i subotu do 18. prosinca 2021., a nastavljamo dalje već u siječnju 2022. Voditelj programa je Danijela Mikulek, članica Udruge Tilia Nova, a prema potrebi priključuju se i drugi članovi Udruge, ovisno o tehniki koju s djecom radimo. U ovom ciklusu radionica fokusirani smo na kaširanje, decoupage te origami.

Osim kreativnih radionica, Udruga Tilia Nova, 11. srpnja. 2021., organizirala je i dječju lutkarsku predstavu Uspavanka za Bellu u izvedbi Umjetničke organizacije Gllugl. Djeca su imala priliku uživati i veseliti se sa mnogobrojnim likovima lutkama-te posvjedočiti kako su psi iznimno odani i puni ljubavi prema svojim vlasnicima, ali i naučiti kako se pravilno odnositi prema životinjama. Bilo je tu mnogo pouka, a šezdesetak posjetitelja otišlo je nasmijano svojim kućama.
Predstava je organizirana uz financijsku podršku Općine Petrijanec u sklopu programa Građanski glasno, kulturno jasno!. U samu organizaciju bila je uključena i Osnovna škola Petrijanec, te Dječji vrtić Bambi Petrijanec.

Ovakve aktivnosti se planiraju kroz Udrugu i u 2022. godini, a sve s ciljem iskorištavanja prostornih i materijalnih kapaciteta koje Općina Petrijanec posjeduje kako bi društveni domovi ponovno postali centri kulture i razmjene znanja, ali i prostori kakvi u osnovi i jesu, javni i
dostupni svima.

Ako se želite priključiti ili upisati vaše dijete na radionice možete nam se javiti na našu Facebook stranicu: Tilia Nova, Udruga za pomoć lokalnoj zajednicihttps://www.facebook.com/Tilia-Nova-Udruga-za-pomo%C4%87-lokalnoj-zajednici-103711844843527ili direktno voditeljici radionica na broj telefona: 095 8574966 – Danijela Mikulek.

Skip to content