Odaberite
Društveni dom u Strmcu Podravskom dobio novi krov i grijanje

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU odobrilo je 100.000,00 kn kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice za 2021. godinu za projekt „Sanacija krovišta i uvođenje grijanja u društvenom domu Strmec Podravski.“

– Radovi su počeli još u ožujku, a završili su početkom studenog ove godine. Djelomično smo se odlučili za obnovu doma u Strmcu Podravskom sa svim onim elementima koji ne ulaze u energetsku obnovu javnih zgrada. Osim što smo obnovili krovište, uveli smo plinsko grijanje, a riječ je o investiciji od 620.000 kuna. U naredne dvije godine planiramo dom prijaviti na Europski fond za regionalni razvoj, odnosno za energetsku obnovu javnih zgrada kako bismo obnovili kompletnu vanjsku ovojnicu objekta, odnosno fasadu, promijenili prozore i izveli izolaciju stropa – najavio je načelnik Posavec.

Općina Petrijanec je u zadnje četiri godine obnovila, dogradila i energetski obnovila Društveni dom u Družbincu, energetski je obnovljen Društveno Vatrogasni dom u Novoj Vesi Petrijanečkoj, gdje je obnovljena i unutrašnjost doma.

Skip to content