Odaberite
Tvrtke s područja općine Petrijanec uspješno se predstavile na ovogodišnjem Špancirfestu

Općina Petrijanec nastavlja suradnju sa Lokalnom akcijskom grupom Sjeverozapad te se i ove godine uspješno predstavila na manifestaciji koju organizira Grad Varaždin – Špancirfestu. Zahvaljujemo svim tvrtkama koje su se odazvale našem pozivu i predstavile dio svojih proizvoda koje uspješno već godinama unazad proizvode na području općine Petrijanec. Ove godine predstavili su se LM PVC Stolarija Petrijanec, Nika Konstrukcije d.o.o. i Fanon d.o.o. Štandove je obišao i načelnik općine Petrijanec Željko Posavec. Ovakva promocija i novi proizvodi koje nude tvrtke s područja Općine Petrijanec u ovim teškim gospodarskim vremenima govore nam da se one dobro razvijaju, da stabilno posluju a samim time napreduje i lokalna zajednica – rekao je načelnik općine Petrijanec Željko Posavec.

LAG Sjeverozapad i ove godine predstavio se uspješno predstavio na manifestaciji te je u tu svrhu zakupio dvije izložbene kućice kako bi omogućio zainteresiranim članovima, OPG-ima, poljoprivrednim proizvođačima, tvrtkama i udrugama s područja LAG-a da predstave svoje proizvode i svoje aktivnosti posjetiteljima manifestacije. Zahvaljujemo se LAG-u na ustupanju kučice.

 

NIKA-KONSTRUKCIJE d.o.o.
Nedavno smo proslavili 35. rođendan, a kroz godine se mnogo toga promijenilo. Od male tvrtke u Petrijancu i skromnih početaka, danas razvijamo ukupno šest programa:

1. SPORTSKI PROGRAM (oprema za sportske dvorane i vanjske terene – nogometni i rukometni golovi, stupovi za odbojku, tenis i badminton,…)
2. MOBILNE BINE (mobilne bine za unutrašnje i vanjske prostore sa stepenicama, zaštitnim ogradama, kolicima za prijevoz i skladištenje,…)
3. MALONOGOMETNE ARENE (za mini nogomet i ostale sportove na vanjskim terenima)
4. SAJAMSKA OPREMA (oprema za sajmove – najam i prodaja)
5. NIKA-SOLAR – Aluminijske konstrukcije za montažu solarnih elektrana
6. ALUMINIJSKE MODERNE OGRADE

Na ovogodišnjem ŠPANCIRFESTU predstavili smo naš novi program: MODERNE ALUMINIJSKE OGRADE visoke kvalitete i otporne na sve vremenske uvijete.
Kratak opis proizvoda:
Aluminijske moderne ograde – Izrađuje se od kvalitetnih aluminijskih profila, estetskog i modernog oblika te omogućava veliku kreativnost u izradi. Nudimo mogućnost izrade u svim oblicima te u kombinaciji s raznim materijalima. Također, ograde izrađujemo po želji naših kupaca uz predočenje primjera željenog oblika.

Prednosti aluminijskih ograda:
• Dug vijek trajanja
• Antikorozivna svojstva
• Lakoća održavanja
• Mogućnost plastifikacije u svim bojama po ljestvici RAL-a

 

FANON d.o.o.

Fanon doo u utorak i srijedu predstavio se na Špancirfestu kako bi se predstavio široj javnosti i promovirao generalnu vodilju „od polja do stola“.  Cjelokupni proces u Fanonu započinje otkupom žitarica (kukuruza, pšenice, suncokreta, uljane repice, ječma te soje), a završava kao hrana za blago na farmama.

Tehnologijom u tvornici zadovoljavaju uvjete na svjetkoj razini, što potvrđuju i mnoga priznanja. To ništa ne bi bilo moguće bez visokokvalitetnog ljudstva te vrhunskih proizvoda ratara.

Proizvodnjom stočne hrane te savjetničkom podrškom osiguravaju farmama visoke prinose kroz GMO free meso, jaja, mlijeko, sir te ostalim prerađevinama. Time se stvara dodana vrijednost proizvodima i povećava se održivost farme.

Spoj kvalitete, visoke tehnologije i zaokruženog procesa proizvodnje doprinosi hrvatskom gospodarstvu krajnjim otkupom ljudi koji podržavaju domaću proizvodnju!

Posjećenost na Špancirfestu bila je izvrsna i iskoristili smo tu priliku da se družimo s našim kupcima i dobavljačima.

 

LM PVC STOLARIJA

Ove godine su po prvi puta izlagali na Špancirfestu, te su potencijalnim kupcima prezentirali našu djelanost. Naime, naša tvrtka se bavi proizvodnjom te montažom PVC i aluminijske stolarije. Profile koje koristimo za PVC stolariju su od proizvođača Salamander, a za aluminijsku od proizvođača Wicona. Ove godine smo unaprijedili našu ponudu sa novim PVC Salamander sustavom GreenEvolution, čije svojstva dodatno unaprjeđuju našu paletu proizvoda iz kojih možemo izdvojiti proizvodnju prozora, vrata, kliznih stijena, roleta, žaluzina, komarnika te mnoge druge. Sve naše proizvode izrađujemo po narudžbi i želji kupaca, te se trudimo svakim danom unaprijediti našu ponudu kako bi bili u trendu sa svjetskim tržištima stolarije.

 

Skip to content