Odaberite
OBAVIJEST O OGRANIČAVANJU IZRAVNOG RADA SA STRANKAMA

Obavještavaju se mještani Općine Petrijanec da Jedinstveni upravni odjel Općine Petrijanec radi u uobičajenom radnom vremenu, od 7:00 do 15:00 sati. Za sva pitanja i informacije, dostupan je, u svakom trenutku, i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec. Sve upite mogu poslati i sve informacije građani mogu dobiti na broj telefona 042/714-220 ili pak mogu kontaktirati Općinu Petrijanec mailom na: opcina@petrijanec.hr ili nacelnik@petrijanec.hr .  Zasada je Jedinstveni upravni odjel Općine Petrijanec otvoren, ali sve mještane molimo da bez prevelike potrebe i hitnosti ne dolaze, već da upite pošalju telefonom ili mailom. Također, sve kontakte zaposlenika Općine Petrijanec možete pronaći na sljedećoj poveznici:  http://petrijanec.hr/kontakti-opcine/

Općina Petrijanec će na svojim mrežnim stranicama i dalje objavljivati sve novosti i aktualnosti iz Nacionalnog stožera civilne zaštite te Stožera civilne zaštite Varaždinske županije i Stožera Civilne zaštite Općine Petrijanec. Molimo građane da prate i poštuju obavijesti, jer o poštivanju svih uputstva ovisi prije svega zdravlje sviju nas.

Zbog nastale izvanredne situacije vezane uz pojavu koronavirusa (COVID – 19) Nacionalni stožer za civilnu zaštitu Republike Hrvatske, donio je Odluku o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja. S obzirom na prijenos bolesti COVID – 19 sve osobe na području Republike Hrvatske obvezne su strogo se pridržavati protuepidemijskih mjera i stroge mjere socijalnog distanciranja iz navedene Odluke u trajanju od 30 dana od dana donošenja ove Odluke. Stroga mjera socijalnog distanciranja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje dva metra na otvorenom prostoru.

 

Skip to content