Odaberite
Smjernice vezano uz mjere preventive i sprječavanja širenja zaraze virusom COVID-19 na području Općine Petrijanec

Općina Petrijanec, nakon održane sjednice stožera Civilne zaštite, objavljuje smjernice vezano uz mjere preventive i sprječavanja širenja zaraze virusom COVID-19 na području Općine Petrijanec.

 

OŠ Petrijanec: 

Od ponedjeljka,16.03.2020.godine obustavlja se nastava na razdoblje od dva tjedna u svim srednjim i osnovnim školama u Hrvatskoj. Djeca od 1. do 4. razreda pratit će nastavu na HRT3 i putem Sportske televizije. Za učenike od 5. do 8. razreda bit će organizirana online nastava.
Na web stranici naše škole kreirane su virtualne učionice putem kojih ćete moći komunicirati s vašim razrednicima i predmetnim učiteljima,
gradivo će se nalaziti u izborniku NASTAVA.
Sve nove obavijesti pratite na školskoj web stranici:
http://os-petrijanec.skole.hr/

 

Dječji vrtić Bambi:

Obavještavamo roditelje da se zbog pandemije Corona virusa od ponedjeljka 16.3. zatvaraju vrtići do daljnjega. Ukoliko trebate koristiti dežurstvo vrtića, molimo da se izjasnite što prije. Od ponedjeljka vrtić je zatvoren, osim za djecu roditelja koji zaista ne mogu organizirati čuvanje!

 

Preporuke:
• preporučuje se javnim službama da maksimalno reduciraju potrebu dolaska građana radi obavljanja radnji koje je moguće odgoditi,
• preporučuje se javnim službama da organiziraju dolazak građana na šaltere na način da se u prostor za plaćanje pušta po jedna osoba, dok ostale osobe čekaju izvan zgrade.
• općinska uprava upućuje preporuku građanima da ne dolaze obavljati poslove koji nisu neophodni.

Sprječavanje širenja zaraze i bolesti koronavirusa

Slijedom praćenja mjera koje se poduzimaju zbog sprječavanja širenja zaraze i bolesti koronavirusa (COVID-19), objavljujemo dva letka, jedan o pravilnom pranju ruku, a drugi o koronavirusu. Oba letka su edukativnog karaktera, a cilj im je uputiti građane kako se čuvati i zaštiti.

 

 

Skip to content