Odaberite
Caffe bar 5 nakon polovice sezone zadržao vodeću poziciju u Klampotic Ligi

U subotu je odmah na otvaranju novog vikend prepunog golova i sjajnih poteza Caffe bar 5 deklasirao Aseve sa čak 20:0. Nakon golijade uslijedio je derbi dana između Yuga Int. i Caffe bara „Kapelica“ Trpači u kojem se bolje snašao Caffe bar „Kapelica“ Trpači te slavio sa 1:4. Pekarnica Leskovar se sa dvije veoma teške i tvrde pobjede nakon lošijeg ulaska u sezonu ipak uključila u borbu za vodeće pozicije slavljem sa 2:1 nad MNK Lovrečanom te 2:0 protiv Yuga Int. koji je tako upisao i drugi poraz zaredom. MNK Kolarovec se u svojoj jedinoj utakmici prvog dana lako obračunao sa ekipom Asevi rezultatom 10:0 dok su domaćini ovog tjedna MNK Vrtovi u uzbudljivoj utakmici sa MNK Lovrečanom podijelili bodove te je završilo 2:2, a u svojoj drugoj utakmici upisali 3 boda bez borbe kao i Caffe bar 5 nad ekipom Golipaci.

U nedjelju je svoj pobjednički niz nastavio MNK Kolarovec koji je sa 4:0 svladao Epicentar Cesticu te produbio krizu Yuga Int. i slavio sa 7:3 te će u drugi dio sezone startati sa treće pozicije. Na drugo mjesto smjestio se Caffe bar „Kapelica“ Trpači koji su pokazao da ćemo i ove godine imati zanimljivu borbu do samog kraja pobjedama 4:0 nad Epicentrom Cestica te veoma rijetkim rezultatom u Klampotic ligi od 1:0 protiv MNK Lovrečana. Pekarnica Leskovar lako se obračunala sa ekipom Golipaci rezultatom 12:1 te ostala u samom vrhu poretka dok je Caffe bar 5 svladao sa 3:1 MNK Vrtove i sa 25 od mogućih 27 bodova zadržao vodeću poziciju sa 4 boda više ispred Caffe bara „Kapelica“ Trpači.

Listu strijelaca Klampotic lige predvodi Mario Voćanec sa 16 golova dok se sa golom manje iza njega nalazi Hrvoje Crnčec. Sandi Martan treći je strijelac sa 12 pogodaka dok su iza njega Ivan Levanić sa 11 te Mislav Šincek sa 10 golova.

Skip to content