Odaberite
Nastavlja se borba za vodeću poziciju u Klampotic ligi

Ovog vikenda odigrana su ukupno 3 kola Klampotic liga koja je ponovno pokazala svu svoju draž i mogli smo uvelike uživati u sjajnim dvobojima. U subotu je novo kolo otvoreno utakmicom između Epicentra Cestica i ekipe Golipaci koja je otišla na stranu domaćih rezultatom 5:1. Yugo Int. nastavio je tamo gdje je i stao prošlog vikenda te upisao nove dvije pobjede nad MNK Lovrečanom sa 4:1 te 4:2 nad ekipom Golipaci i samim time nakon prvog dana ostao na čelu ljestvice ispred Caffe bara 5 koji je u stopu pratio Yugo Int također sa dvije pobjede. U prvoj veoma neizvjesnoj i uzbudljivoj utakmici slavili su sa 4:1 nad Caffe barom „Kapelica“ Trpači dok su u drugoj utakmici u golijadi nova 3 boda upisali rezultatom 6:3 nad MNK Lovrečanom. MNK Kolarovec je u veoma tvrdoj utakmici slavio sa 2:1 protiv Pekarnice Leskovar te tako ostao u neizvjesnoj borbi za čelo ljestvice. U posljednjoj utakmici 4. kola u kojoj su se nizale prilike na priliku i utakmici punoj preokreta između Aseva i MNK Vrtova završilo je 5:5.

U nedjelju su gledatelji uživali u pravim golijadama od kojih je Pekarnica Leskovar nakon tri poraza svoj loš niz prekinula sa dvije pobjede od kojih su u prvoj deklasirali ekipu Asevi sa 15:0 dok su u drugoj utakmici svladali sa 7:3 Epicentar Cesticu. Ekipa Caffe bara „Kapelica“ Trpači uključila se u borbu za sami vrh upisavši također dvije pobjede. U prvoj nanijeli su prvi poraz ekipi MNK Kolarovec sa 4:2 dok su u drugoj napunili mrežu Aseva sa 11:2. Svoj negativan niz prekinuo je i MNK Lovrečan koji je sa 3:1 slavio nad ekipom Golipaci. MNK Vrtovi u prvoj utakmici upisali su novi poraz od   1:7 protiv Epicentra Cestica dok su u drugom susretu priredili malo iznenađenje te odigrali 2:2 sa ekipom Yugo Int. Kiks Yuga Int. iskoristio je Caffe bar 5 koji je u derbiju dana svladao MNK Kolarovec sa 3:1 te preuzeo čelnu poziciju u Klampotic ligi.

Ljestvicu Klampotic lige predvodi ekipa Caffe bara 5 sa 16 bodova dok se na drugom mjestu sa dva boda manje nalazi Yugo Int. Na treću poziciju smjestila se ekipa Caffe bara „Kapelica“ Trpači sa 12 bodova.

Listu strijelaca predvode Ervin Sokač i Luka Kutnjak sa 9 pogodaka dok ih u stopu sa 7 pogodaka prate Mislav Šincek, Marko Vidrač i Ivan Telebar.

 

 

Skip to content