Odaberite
JAVNI POZIV za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava za sufinanciranje troškova izrade glavnog projekta i prijavne dokumentacije za ugradnju FOTO-NAPONSKIH SUSTAVA ZA PROIZVODNJU ELEKTRIČNE ENERGIJE

JAVNI POZIV za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava za sufinanciranje troškova izrade glavnog projekta i prijavne dokumentacije za ugradnju FOTO-NAPONSKIH SUSTAVA ZA PROIZVODNJU ELEKTRIČNE ENERGIJE koji je objavila Varaždinska županija 22. kolovoza 2019.

Natječajem se vlasnicima obiteljskih kuća nudi mogućnost sufinanciranja izrade glavnog projekta i prijavne dokumentacije za ugradnju sunčanih elektrana s namjerom da se osigura mogućnost što većem broju svojih građana izradu kvalitetne tehničke i prijavne dokumentacije na najavljeni natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost koji će biti objavljen kasnije ove godine.

Maksimalan ukupan iznos bespovratnih sredstava koje je moguće ostvariti po Javnom pozivu je 50% troška izrade glavnog projekta za ugradnju sunčane elektrane i prijavne dokumentacije na predstojeći natječaj FZOEU, a maksimalno do 5.000,00 kn po korisniku sredstava.

Pravo na dodjelu bespovratnih sredstava ostvaruju korisnici sredstava koji pravilno popune obrazac putem mrežnih stranica Varaždinske županije https://bit.ly/31VFyoe te koji do 10.09.2019. godine dostave na adresu Varaždinske županije ponudu za izradu glavnog projekta za ugradnju sunčane elektrane na obiteljsku kuću i ponudu za izradu prijave na predstojeći natječaj FZOEU za uvođenje foto-naponskih sustava na obiteljske kuće (u kojem slučaju obje ponude trebaju biti dostavljene zajedno) ili objedinjenu ponudu za obje aktivnosti (izrada glavnog projekta i izrada prijavne dokumentacije).

U privitku Vam dostavljam tekst Javnog poziva (dostupan je i na sljedećem linku: http://www.varazdinska-zupanija.hr/javni-pozivi-i-natje%C4%8Daji/), a istovremeno Vas molim da obavijest i tekst o Javnom pozivu objavite na Vašem webu, kako bi bila dostupna što većem broju građana.

Za dodatne informacije zainteresirani korisnici mogu se obratiti na mail adresu info@azra.hr ili brojeve telefona 042/ 422 200 ili 091 2390 65.

 

Javni-poziv-iskaz-interesa

 

Skip to content