Odaberite
Izvještajna sjednica Skupštine Kluba vatrogasnih veterana Vatrogasne zajednice Varaždinske županije

U petak, 21. lipnja 2019. u velikoj dvorani društvenog doma u Petrijancu održana je redovna izvještajna sjednica Skupštine Kluba vatrogasnih veterana Vatrogasne zajednice Varaždinske županije. Sjednici koju su pripremili članovi Izvršnog odbora Kluba u suradnji s članovima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrijanec nazočilo je 100-tinjak članova Kluba.

U izvješću o radu za 2018. predsjednik Kluba istaknuo je povećanje broja članova, odrađene aktivnosti članova (posjet bolesnim i nemoćnim kolegama, sudjelovanje na događanjima vatrogasnih veterana iz susjednih županija, izlet 60-ak članova po Zagorju u kolovozu itd.). Prezentirano je i financijsko zvješće te planovi za 2019. godinu.

U obraćanju okupljenima načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec, predsjednik VZŽ Varaždinske Nedeljko Vukalović, predsjednici klubova veterana iz Zagrebačke te Međimurske županije Josip Gerjević i Ivan Novak, predsjednica VZO Nataša Šincek i predsjednik DVD-a Petrijanec Darjan Lukaček istaknuli su potrebu i važnost postojanja Kluba veterana te na ovaj način odavanje zaslužene pažnje starijim kolegama od kojih se ima što čuti, ali i naučiti. Čestitali su članovima Kluba na želji da i u “vatrogasnoj mirovini” ostanu aktivni u svojim organizacijama. U ime delegacije slovenskog DVD-a Zbelovo, predvođene predsjednicom Dragicom Brumec, zapovjednik Branko Skočir zahvalio je na pozivu da budu dio ovog skupa, uputio čestitke Klubu na radu te pozvao na natjecanje vatrogasnih veterana sljedeće godine u okviru redovnih godišnjih aktivnosti Kluba.

 

Skip to content