Odaberite
Završna priredba sudionika dramske i folklorne radionice u okviru projekta KREATIVNI SENIORI

U  projektu  „ Kreativni seniori“  koji  zajedno provode Općine Donja Voća i Vinica,  u općini Vinica  organiziran  je  Otvoreni kreativni studio  u okviru kojeg  djeluju  dramska i folklorna radionica.  Projekt je odobren odobren unutar programa  KULTURA  54+  i financira se  iz Europskog socijalnog fonda, a namijenjen je starijoj populaciji stanovništva. Osim stanovnika partnerskih općina u projekt su uključeni  i stanovnici  susjednih općina  Maruševec,  Cestica,  Petrijenec , Sračinec i Vidovec.

Nakon višemjesečnog rada  „kreativni“ sudionici dramske i folklorne radionice  pripremaju završnu priredbu  na kojoj će prikazati postignute rezultate. Završna će se priredba održati u  srijedu, 29.svibnja s početkom u 20:00 sati  u dvorani u zgradi Općine. Sudionici dramske radionice koju je vodio Jan Kerekeš  naučene će glumačke vještine prikazati u predstavi  „Kak je počel brak na mojem dvorištu“, a  sudionici folklorne radionice koju je vodio Pjerino Hrvaćanin uvježabli su koreografiju „Moj muž domaj buš“.

Ulaz na predstavu je slobodan .  Dođite i ohrabrite te burnim pljeskom nagradite  naše „kreativce“ koji  dokazuju da za  kreativno  izražavanje  nikad nije kasno.

Skip to content