Odaberite
U subotu otvorena nova sezona Klampotic lige

Ovog vikenda započela je nova sezona Klampotic lige te su odmah u startu odigrana tri kola. Nova sezona Klampotic lige otvorena je subotu utakmicom između MNK Vrtovi Vratno i novoosnovane ekipe u Klampotic ligi – NC Petrijanec Nova Ves.

Uz mnoštvo prilika s jedne i druge strane, rezultat je na kraju otišao na stranu ekipe MNK Vrtovi Vratno koji su pobijedili sa 5-2. U odnosu na prošlu sezonu priključila se i Pekarnica Leskovar koja je u svojem debitantskom nastupu u vrlo zanimljivoj utakmici došla do prva tri boda pobjedom 2-1 protiv MNK Lovrečana.

Prošlogodišnji osvajač Klampotic lige Caffe bar 5 teškom mukom i pogotkom 3 sekunde prije kraja utakmice uspio je otvoriti novu sezonu pobjedom 3-2 protiv veoma neugodne ekipe Trpači.

Prvo kolo privedeno je kraju utakmicom Yugo Int-a i ekipe Virje. Yugo Int je od samoga početka imao rezultatsku prednost od dva gola prednosti, ali ekipa Virje nije se predavala te u dva navrata stigla na gol zaostatka ali nije bilo snage za potpuni povratak i utakmica je završena pobjedom Yugo Int-a 4-2.

 

U nedjelju je odigrano osam susreta ( 2. i 3. kolo) u kojima su nove dvije pobjede upisale ekipe Caffe bar 5 i Pekarnica Leskovar. Ekipa Caffe bar 5 je u drugom kolu uvjerljivo slavila protiv ekipe MNK Vrtovi Vratno rezultatom 9-2, dok su u trećem kolu ekipu NC Petrijanec Nova Ves ispratili sa pet komada te je završilo 5-1. Pekarnica Leskovar je u drugom kolu neočekivano lako stigla do pobjede od 6-0 nad ekipom Trpači, a u trećem kolu su nadigrali MNK Vrtove Vratno sa rezultatom 5-0.

Yugo Int je ostvario drugu pobjedu rezultatom 3-0 nad ekipom NC Petrijanec Nova Ves koja se nakon uvodna 3 kola nalazi na začelju ljestvice, ali u trećem kolu njihov odličan ulazak u sezonu stao je porazom od ekipe Trpači 2-3 kojima je to bila ujedno i prva pobjeda u novoj sezoni.

MNK Kolarovec nakon što je prvo kolo bio slobodan do prvih bodova stigli su teško izborenom pobjedom protiv Virja rezultatom 2-0, dok su u najzanimljivijoj utakmici trećeg kola punoj visokih tenzija poraženi rezultatom 1-3 od MNK Lovrečana.

Nakon uvodna tri kola na čelu ljestvice sa maksimalnim brojem bodova nalaze se ekipe Caffe bar 5 i Pekarnica Leskovar. Na trećem mjestu sa zaostatkom od 3 boda za vodećima nalazi se ekipa Yugo Int.

Trenutno najbolji strijelac Klampotic lige je Igor Klaneček sa 6 postignutim golova, dok ga u stopu prate Sandi Martan sa 5 pogodaka, te Dario Bubek i Mihael Levanić sa po 4 pogotka.

Podsjetimo, malonogometni klubovi i ekipe s područja Općine Cestica i Općine Petrijanec zajednički organiziraju malonogometnu ligu nazvanu „Klampotic liga“ .

Veliku podršku projektu dale su općine Cestica i Petrijanec. Općinski čelnici prepoznali su dobru ideju za druženje rekreativaca svih generacija, a i za podizanje svijesti o zdravom i aktivnom životu.

Rezultate možete pratiti na web-u:   https://klampotic.com/rezultati/

Skip to content