Odaberite
LIMAČI U-10 NK „ORAČA“ OSVOJILI PRVO MJESTO

Nakon što su prvi dio natjecanja završili na prvom mjestu sa 10 pobjeda u 11 odigranih susreta sa gol razlikom od 50 postignutih i samo 6 primljenih pogodaka limači U-10 NK „Orača“ potvrdili su svoju dominaciju i  na završnom turniru.

U razigravanju za završni turniru natjecale su se sve momčadi osim prvo i drugo plasirane ekipe koji su osigurale direktan plasman u polufinale. U polufinalnom susretu limači NK „Orača“ bili su bolji od ekipe NK „Bednja“ rezultatom 3-1. U finalnom susretu protiv ekipe NK „Plitvica „ odlično su ušli u susret sa 3 brza pogotka nakon čega je došlo do malog opuštanja i primljena 2 pogotka ali više od toga gosti nisu uspjeli napraviti i tako su limači NK „Orača“ zasluženo slavili rezultatom 3-2. Treba i pohvaliti roditelje koji su uvijek bili poticaj i podrška igračima, poručuju iz vodstva kluba Nk Orač.

Čestitke ovim putem za ovaj uspjeh koji pokazuje silan talenat i potencijal djece te odličan rad vodstva kluba, trenera ali i odličnu suradnju sa roditeljima koji su izdvojili vrijeme i iskoristili subote podržavajući svoje klince na domaćim ali i gostujućim utakmicama.

Za limače NK „Orača“ nastupali su: Šlibar Niko, Cupar Niko, Galeković Matej, Kereži Karlo, Vidović Ivano, Koren Mateo, Šincek Petar, Božić Stjepan, Panić Denis, Pintarić Karlo, Žnidarić Stjepan, Krobot Roko, Pongračić Tin, Bedenik Leon, Vujević Karla, Paola Težak i Jambriško Roko.

 

Skip to content