Odaberite
BICIKLIJADA „BICIKLOM DO ZDRAVLJA“ VARAŽDIN – NOVA VES PETRIJANEČKA – ZELENDVOR

Sa željom da se malim i mladim dijabetičarima pomogne u edukaciji, Društvo za zaštitu od dijabetesa Varaždin svake godine šalje nekoliko djece na jednotjedni edukativni kamp. Ove godine se kamp za dijabetičare u dobi od 10 do 16 godina, održava u Puli – Premantura od 23. do 30. lipnja 2018. godine. Cijena boravka djece u kampu iznosi 4.000,00 kuna od čega Društvo participira sa po 2.000,00 kn za svako dijete iz svoje udruge. Društvo za zaštitu od dijabetesa Varaždin ove je godine prijavilo šestero djece oboljele od šećerne bolesti.

U cilju prikupljanja sredstava za podmirenje troškova u edukativnom kampu, Društvo za zaštitu od dijabetesa Varaždin, Klub roditelja i djece oboljele od dijabetesa organizira tradicionalnu humanitarnu biciklijadu „Biciklom do zdravlja“.

Start biciklijade je u četvrtak, 31. svibnja 2018. godine na relaciji Varaždin-Nova Ves – Zelendvor.

Prijave su obavezne, te se primaju telefonskim putem na broj 091/393-1555 do srijede, 30. svibnja, te putem maila: antonija.brlek@gmail.com.

U četvrtak, 31. svibnja 2018. prijave će se vršiti na informativnom pultu DZDV smještenom na Kapucinskom trgu u vremenu od 8,00 do 9,45 uz obavezan potpis na Izjavi o sudjelovanju na vlastitu odgovornost.

Kotizacija iznosi 20,00 kuna što pokriva jednokratnu konzumaciju graha u Zelendvoru,  pola litre vode, a uz to se dobiva kupon kojim svi prijavljeni sudjeluju u nagradnoj igri i konkuriraju za vrijednu nagradu – BICIKL. Također, svi sudionici biciklijade, ali i drugi zainteresirani, moći će sudjelovati u humanitarnoj tomboli, čiji je prihod također namijenjen pokrivanju troškova za boravak djece oboljele od šećerne bolesti u edukativnom kampu.

VRIJEME ODRŽAVANJA BICIKLIJADE „BICIKLOM DO ZDRAVLJA“: četvrtak, 31. svibanj 2018.

START: u 10,00 sati s Kapucinskog trga Varaždin

TRASA BICIKLIJADE: Kapucinski trg- Vrazovom ul.-Hallerovom ul.- Nova Ves Petrijanečka, Zelendvor!!

DUŽINA RUTE: cca. 15 kilometara

Djeca do 9 god.obavezno uz pratnju roditelja, te sva djeca do 16 godina obavezna kaciga.

PROGRAM BICIKLIJADE:

08:00 – 10:00 Okupljanje sudionika i prijave

10:00 Start biciklijade „Biciklom do zdravlja“ uz policijsku pratnju

12:00 Ručak

13:00 Sportske i zabavne igre i glazbeni program.

17:00 Povratak u Varaždin u vlastitom aranžmanu.

ORGANIZATORI: Društvo za zaštitu od dijabetesa Varaždin, uz pokroviteljstvo Varaždinska županija te medijski pokrovitelj Radio Sjeverozapad.

Skip to content