Odaberite
Nk Nova Ves – Nk Inter Zaprešić za 70-u godišnjicu kluba iz Nove Vesi

NK “NOVA VES” osnovan je 14. svibnja 1948. godine. Prvu nogometnu loptu dobio je od NK “GRAĐANSKI” iz Zagreba.

Klub se trenutno natječe u drugoj županijskoj ligi, te se sa zadnje dvije uzastopne prvenstvene pobjede učvrstio u sredini tablice. U nogometnom klubu Nova Ves natječu se i kategorije juniora, te kategorija U -14 pionira. Od velikog je značaja što u našoj općini gostuje prvoligaš Inter Zaprešić koji će svakako uveličati proslavu 70.godišnjice djelovanja nogometnog kluba Nova Ves.

Vratiti ćemo se u sezonu 2006/2007 kada se nogometni klub Nova Ves (i Podravina Ludbreg) plasirao u pretkolo Hrvatskog kupa. Pobjednik i finalist Županijskog nogometnog kupaa stječu pravo nastupa u Hrvatskom nogometnom kupu. Tada je momčad Nove Vesi odigrala pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa sa ekipom Nk Grobničan. Eventualna pobjeda donijela bi sljedeći susret u Hrvatskom nogometnom kupu sa atraktivnim Dinamom, međutim pobjedu je na “Grbavici” odnijela momčad Grobničana. Ovo je samo jedan od uspjeha nogometnog kluba iz Nove Vesi.

Inter Zaprešić momčad:

IGRAČI_NK INTER

Samir Toplak, trener Intera iz Zaprešića, nakon Matjaža Keka je najdugovječniji trener u Prvoj HNL, te odrađuje svoju četvrtu sezonu na klupi Diva iz predgrađa.

Inter se natječe u 1. Hrvatskoj nogometnoj ligi. Prva hrvatska nogometna liga od sezone 2013./14. uključuje 10 klubova iz Hrvatske. Natjecanje se odvija po četverokružnom bod sustavu (9+9+9+9=36 kola). U natjecateljskoj godini 2017./18. liga će nositi službeni naziv Hrvatski Telekom Prva liga, a u odnosu na prethodnu sezonu, novi prvoligaš je NK Rudeš. Prvoplasirani klub prvenstva HT Prve lige sudjeluje u natjecanju Uefine Lige prvaka, a klubovi koji zauzmu drugo i treće mjesto u prvenstvu, sudjeluju u natjecanju Uefine Europske lige. Inter Zaprešić trenutno se nalazi na 5. mjestu 1. Hrvatske nogometne lige.

Ljestvica 1.hnl

pozivnica nova ves - zapresic-2 - zelena-page-001

SENIORI

 

 

Skip to content