Odaberite
ZELENA ČISTKA ekološka akcija na području Petrijanca u subotu 28. travnja

Općina Petrijanec i Priroda d.o.o. u suradnji s mjesnim odborima, civilnim udrugama, sa školom, vrtićem i svima drugima koji se odluče uključiti u akciju koja je dio globalne Zelene čistke – prikupljanje glomaznog otpada uz puteve te na javnim površinama.

Akcija će se održati u subotu 28.travnja od 9:00 sati do 13:00 sati pa se pozivaju i svi mještani koji žele sudjelovati da se pridruže ispred svog lokalnog DVD-a u subotu u 9:00 sati.

Kako bi se dogovorili konkretni detalji vezani uz provedbu Čistke, predstavnici mjesnih odbora, udruga i svih ostalih zainteresiranih sudionika pozvani su na koordinacijski sastanak sa Općinom i Prirodom d.o.o.  koji će se u Društvenom domu Petrijanec održati u utorak, 24. travnja s početkom u 19:00 sati.

Na sastanku će se dogovoriti detalji oko početka akcije i odvoza prikupljenog otpada, opskrbe sudionika vrećama i rukavicama, prehrana odraslih sudionika i djece.

Ukoliko bi na dan akcije bilo kiše koja bi onemogućila njeno održavanje, Zelena čistka će se u tom slučaju održati tjedan dana kasnije.

Skip to content