Odaberite
Potpisani ugovori o stipendiranju studenata

Nakon provedenog natječaja, proteklog su vikenda u prostorijama Društvenog doma u Petrijancu, potpisani ugovori o dodjeli stipendija/novčane naknade nadarenim studentima.

Tako su ovim putem dodijeljene 3 stipendije za studente koji studiraju na području Varaždinske županije, 5 stipendija za studente koji studiraju na području Međimurske županije, a 29 stipendija dodijeljeno je za studente koji studiraju izvan navedenih županija ili u inozemstvu. Ukupno je potpisano 37 ugovora o stipendiranju.

Koliko je visokoškolsko obrazovanje važno, naglasio je i sam načelnik:

„Općina je i ove godine nastavila brinuti o studentima s područja općine, čak štoviše, ove smo godine povećali iznos stipendija kako bismo omogućili što bolje uvjete u nastavku obrazovanja.“

Stipendije za izvrsnost su dobili studenti koji si ispunili minimum zahtjeva/kriterija, neovisno o materijalnom statusu studenta, a načelnik Posavec ujedno je i pozvao sve studente da ulažu u svoje obrazovanje, budu uporni i proaktivni, te im istovremeno ostavio „otvorena vrata“ za svaku buduću suradnju u pogledu prijedloga, kritika ili projekta kojim će ih općina Petrijanec nastojati podržati u nastavku školovanja.

Stipendije će biti isplaćene za cijelu akademsku godinu, dakle od listopada akademske godine 2017/2018 zaključno sa 15. srpnjem 2018.

 

Skip to content