Odaberite
Općina Petrijanec raspisala JAVNI NATJEČAJ za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Petrijanec po povoljnoj cijeni

Općina Petrijanec raspisala je ponovno natječaj za prodaju građevinskih parcela koja se nalaze u naselju Nova Ves Petrijanečka u Ulici Hinka Krizmana i Ulici Rade Končara. Naselje Nova Ves Petrijanečka udaljeno je 10-ak minuta od Varaždina ima svoju područnu školu koja će uskoro u dogradnju a iduće godine planira se izgradnja dječjeg vrtića koji bi se nalazio tik uz školu i sportski centar.

Na prodaju je ovaj puta 38 parcela površine od 781 m2 do 1068m2 a početna kupoprodajna cijena određena je u samom javnom natječaju. Parcele uz asfaltiranu prometnicu imaju kanalizacijski priključak i izvučen sekundarni vod vodovodne mreže dok se električna energija i plin nalaze u neposrednoj blizini parcela uz cestu.

„Što učiniti po pitanju zadržavanja mladih i zaustavljanju nestajanja sela izazov je brojnih mjesta u Hrvatskoj. Tako smo se u Općini Petrijanec odlučili parcelirati 40-ak građevinskih parcela, promijeniti prostorni plan i prodati navedene čestice po zaista pristupačnim cijenama u vremenima kada se cijene nekretnina otišle u nebo. Zainteresiranih za kupnju ima, a na nama je da uz već osiguranu infrastrukturu (kanalizacija, vodovod, plin i struja za građevinske parcele) da omogućimo i ostale sadržaje za mlade obitelji a to su prije svega nadogradnja Područne škole Nova Ves Petrijanečka i izgradnja područnog vrtića u spomenutom naselju“ – rekao je načelnik Općine Petrijanec, Željko Posavec

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju fizičke i pravne osobe (dalje u tekstu: sudionici natječaja) koje sukladno važećim propisima Republike Hrvatske mogu stjecati vlasništvo nekretnina na području Republike Hrvatske.

Više o samom natječaju:

http://petrijanec.hr/2024/07/19/javni-natjecaj-za-prodaju-nekretnina-u-vlasnistvu-opcine-petrijanec-6/

 

SADRŽAJ PONUDE:

Pisana ponuda mora sadržavati sljedeće podatke:

za pravne osobe: naziv i naznaku sjedišta, izvadak iz sudskog/obrtnog/drugog odgovarajućeg registra ne stariji od 6 mjeseci,

za fizičke osobe: ime i prezime, adresu, OIB, presliku osobne iskaznice, oznaku nekretnine za koju se daje ponuda (broj katastarske čestice te oznaka katastarske općine), visinu ponuđene cijene izraženu u eurima, broj računa ponuditelja na koji se vraća jamčevina, ako ne bude utvrđen kao najpovoljniji ponuditelj dokaz o uplaćenoj jamčevini – kopija uplatnice.

Ponuda mora biti vlastoručno potpisana.

Pisane ponude dostavljaju se u zatvorenoj omotnici preporučeno putem pošte ili neposredno na urudžbeni zapisnik Općine Petrijanec na adresu: Općina Petrijanec Vladimira Nazora 157, HR-42206 Petrijanec Povjerenstvo za provođenje javnog natječaja za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Petrijanec s naznakom „Natječaj za prodaju nekretnina – ne otvaraj“ Rok za dostavu ponuda je 45 dana od dana objave na službenim stranicama Općine Petrijanec.

Ponuda koja nije dostavljena na način, u roku ili ne sadržava elemente i priloge propisane ovim natječajem neće se razmatrati. Otvaranje ponuda je javno i održat će se dana 5. rujna 2024. godine u 10:00 sati u prostorijama Općine Petrijanec.

ROK ZA PREDAJU PONUDA: 02.rujna 2024.g.

 

 

Skip to content