Odaberite
9. Gospodarski sajam u Varaždin 2023. – poziv poduzetnicima, obrtnicima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima na besplatno sudjelovanje na sajmu

Ovogodišnji – deveti po redu GSV (Gospodarski sajam Varaždin) održat će se 19. i 20. svibnja 2023. na Kapucinskom trgu u Varaždinu, a uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe nudit će zabavno glazbeni program te besplatan ulaz za posjetitelje. Na sajmu će se predstaviti županije, gradovi, općine, obrtnici, poduzetnici,  OPG-i, vinari, udruge i domaće radinosti iz raznih dijelova Hrvatske.

LAG Sjeverozapad i ove godine zakupio je izlagački prostor za predstavljanje na 9. Gospodarski sajam u Varaždin 2023., koji će se održati 19. i 20. svibnja na Kapucinskom trgu u Varaždinu. Uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe nudit će cjelodnevni zabavno glazbeni program te besplatan ulaz za posjetitelje.

Molim sve zainteresirane za izlaganje na izlagačkom prostoru LAG-a na Gospodarskom sajmu da se jave najkasnije do 11.05. (četvrtak), kako bi mogli prijaviti izlagače i napraviti raspored izlaganja. Javiti na mail: voditelj@lagsz.hr    sa kontakt podacima (ime i naziv tvrtke, vlasnik, kontakt broj mobitela). 

GSV 2023. će u dva dana obilježiti sajamska izložba i prezentacija, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, susreti županija, gradova i općina, predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, cjelodnevni prateći sadržaj i  zabavno glazbeni program za posjetitelje. Ulaz na sajam oba dva dana je besplatan.

Službeno otvorenje GSV-a 2023. predviđeno je za petak 19. svibnja u 14.00. sati.
U cjelodnevnom zabavno glazbenom programu na velikoj otvorenoj pozornici 19. i 20. svibnja nastupit će  KUD-ovi, plesni klubovi, Društvo naša djeca, razni pjevači i mnogi drugi.

Skip to content