Odaberite
NŠK “Orač” Petrijanec održao izbornu Skupštinu

Jučer 11.03.2023. godine NŠK “Orač” Petrijanec je, nakon prve prvenstvene utakmice proljetnog dijela sezone u kojoj je ostvarena pobjeda od 0:4 protiv ŠNK Lunjkovec, održao u prostorijama nogometnog kluba izbornu godišnju Skupštinu nogometnog kluba.

Ova godišnja skupština imala je vrlo bitan značaj za naš klub jer je došlo do velikih promjena u upravi kluba. Naime, nakon dva mandata odnosno nakon 8 godina sa jučerašnjim danom s mjesta dužnosti predsjednika razriješen je gospodin Stjepan Klaneček kao i tajnik Ranko Klaneček, kojima se ovim putem želimo zahvaliti na svemu što su pridonijeli klubu u ovim proteklim godinama te što su nas vodili kroz sve lijepe trenutke a isto tako i razne probleme i teške situacije koje su nas snašle kroz sve ove godine – ističu iz nogometnog kluba Orač.

Za novog predsjednika tako je na Skupštini imenovan je dosadašnji potpredsjednik Tomislav Klaneček, dok novo mjesto potpredsjednika zauzima Damir Jambriško, a mjesto tajnika Pavao Križanec. Također su se uz novo vodstvo kluba pridružili i novi članovi izvršnog odbora, koji će također nastojati dati svoj doprinos.

Valja napomenuti kako će članovi dosadašnje uprave g. Stjepan i Ranko Klaneček i dalje ostati u klubu u drugim funkcijama i pomagati u realizaciji naših ciljeva.

Iz nogometnog kluba Orač istaknuli su kako u nogometni centar i dalje upisuju djecu i mlade (od 6 godina nadalje) te su pozvali roditelje na suradnju u sklopu nogometnog centra.

“Prije svega čestitam seniorima na dobrom startu u proljetni dio nogometne sezone i prvoj prvenstvenoj pobjedi. Također, zahvaljujem se dosadašnjem vodstvu kluba koje je uložilo puno truda, vremena i volje u vođenje nogometnog kluba koji zajedno sa Nk “Novom Vesi” ima nogometni centar u 5 mlađih kategorija, seniorsku ekipu i od jeseni i veteransku ekipu na čemu zahvaljujem Križanec Pavlu na volji i angažmanu oko veteranske ekipe. Novom vodstvu želim puno uspjeha u vođenju kluba i naravno međusobnu suradnju s općinom Petrijanec koja je svih ovih godina bila na visokom nivou. NŠK Orač okuplja velik broj igrača i mladih i taj nogometni klub ima tradiciju dugu već 75 godina i drago mi je da imamo dobro organiziran nogometni centar. Prošle godine je općina zajedno sa sponzorima opremila trenirkama i torbama  male igrače nogometnog centra. Zahvaljujem se također klubu na prigodnom poklonu i lijepom iznenađenju “. – istaknuo je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec

 

 

Skip to content