Odaberite
Proslavljen Dan općine Beretinec: Načelnik Željko Posavec čestitao Dan općine u ime načelnika i gradonačelnika

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća danas je proslavljen Dan općine Beretinec – blagdan Uzvišenja Svetoga Križa.

Brojne okupljene uzvanike u u Lovačkom domu “Trčka Šaulovec” pozdravili su predsjednik Općinskog vijeća Hrvoje Kapeš i načelnik Nikola Žganec, koji su izdvojili najvažnije projekte realizirane u općini Beretinec u proteklih godinu dana.

Predsjednik Općinskog vijeća Hrvoje Kapeš kazao je kako, u odnosu na prošlu godinu kada su više mogli govoriti o planovima jer je nova općinska vlast na čelu Beretinca bila svega nekoliko mjeseci, danas mogu puno više govoriti o onome što je odrađeno.

Načelnik Nikola Žganec istaknuo je kako je unazad godinu dana Općina Beretinec bila iznimno uspješna u povlačenju financijskih potpora od raznih institucija. Tako su na području općine završili ili su u tijeku radovi vrijedni više od 4 milijuna kuna, što su za malu sredinu poput Beretinca značajna sredstva.

U ime gradonačelnika i načelnika Dan općine čestitao je naš petrijanečki načelnik Željko Posavec.

Naglasio sam da su rezultati u općini Beretinec impresivni, budući da investicije uvelike nadmašuju izvorni dio proračuna.

– “Mlada ekipa u Općini ima volje, želje i htijenja. Nije propustila niti jedan natječaj, nije propustila osigurati sredstva EU fondova za ulaganje na području općine i vjerujem da će tako biti i dalje. Čestitam svim mještanima Dan općine a posebno čestitam svim dobitnicima priznanja i laureatima na uspjehu” – rekao je Željko Posavec na svečanoj sjednici u Beretincu.

Skip to content