Odaberite
Kerekesh teatar snimio komediju “MARGINALCI” u Društvenom domu u Petrijancu u filmu glumili i članovi KUD-a Petrijanec dramske skupine “Ka te briga MI”

U jedan stari, skureni, hrđavi lonac ubacili smo malo varaždinskog, malo zagorskog, malo bosanskog i malo međimurskog humora i kuhamo finu komediju ‘MARGINALCI’, komentirao je Jan Kerekeš za društvene mreže Kerekesh teatra o novom filmu koji je počeo sa snimanjem.

21.3. u Petrijancu je započelo snimanje filma u Petrijancu te su se u Društvenom domu pridružili svi glumci iz serije te cijela snimateljska i tehnička ekipa. Film se snima u koprodukciji 24sata.

– U film će biti uključeno više od 30 glumaca te više od 120 statista, a snimat ćemo na više od 10 lokacija diljem Varaždinske županije – dodao je Jan Kerekeš.

U glavnim ulogama u filmu su scenarist i režiser filma Ljubomir Kerekeš, Jan Kerekeš, Marija Krpan, Draško Zidar, Andro Damiš, Matko Knešaurek i Mijo Pavelko.

– Milan Pavlović i Andro Damiš pridružili su se ekipi i skoro smo uspjeli pročitati tekst do kraja – komentirao je Jan Kerekeš početak snimanja filma.

Kerekesh teatar je popularno kazalište sa sjedištem u Varaždinu, a pod vodstvom Jana i Ljubomira Kerekeša. Poznati su po brojnim predstavama poput “Susjedi”, “Ja trudnica”, “Imovina”, “Ringišpil” te po filmu Ljubomira Kerekeša “Ufuraj se i pukni”.

Od jeseni ćete novi film ‘Marginalci’, ujedno i drugi film Kerekesh teatra, moći pogledati u svim Blitz CineStar kinima i nasmijati se uz najbolje glumce iz naše regije.

U filmu su glumili također i članovi damske skupine “Ka te briga MI” KUD-a Petrijanec.

 

 

Skip to content