Odaberite
EKIPA ZELENDVORA I MILJENKO KOS POBJEDNICI ŽUPANIJSKOG PRVENSTVA U PARKURU

U subotu, 09. srpnja u Zelendvoru je održano Županijsko prvenstvo u disciplini parkur gdje su pobjedu odnijeli strijelci ekipe Zelendvora u sastavu Miljenko Kos, Zoran Košir i Ivica Drvar). Drugo mjesto zauzela je ekipa Fazana Varaždin(Ivica Flegar, Dinko Berta, Janko Rušec). Treće mjesto pripalo je ekipi Šljuke iz Petrijanca (Hinko Drvar, Patar Drvar, Zlatko Mušić)

U pojedinačnoj konkurenciji najuspješniji bio je Miljenko Kos iz pobjedničke ekipe. Drugo mjesto osvojio je Tomislav Jelečki  iz Jareba Visoko, a treće mjesto Hinko Drvar iz Šljuke Petrijanec.

Prvenstvo je otvorila zamjenica župana Silvija Zagorec. Uz nju su otvaranju nazočili i dužnosnici županijskog lovačkog saveza predvođeni predsjednikom Goranom Kaniškim, te izaslanica načelnika Općine Petrijanec, općinska vijećnica Ines Krobot.

Nakon završetka prvenstva održale su se kvalifikacije za državno prvenstvo te će Varaždinsku županiju na državnom prvenstvu u lovnom streljaštvu koje će se održati u rujnu u Bzenici predstavljati Miljenko Kos, Siniša Gregur, Ivica Flegar, Hinko Drvar, Nenad Pokos i Bruno Stanko.

Ukupno se za titulu najbolje županijske lovačke ekipe u parkuru natjecalo 13 ekipa sastavljenih od 3 strijelca.

 

Skip to content