Odaberite
15. rođendan Županijskog saveza poljoprivrednih udruga

Med, varaždinsko zelje, varaždinsko bučino ulje, varaždinski klipić, cvijeće, vino, voće i povrće, samo je dio proizvoda koje su danas na Franjevačkom trgu predstavili poljoprivrednici iz gotovo svih dijelova Varaždinske županije okupljeni u Županijski savez poljoprivrednih udruga.

Uz degustacije, pjesmu i ples, Županijski savez je zajedno s brojnim građanima proslavio 15 godina rada.

Okupljaju 17 poljoprivrednih udruga, od kojih se njih 11 predstavilo na Franjevačkom trgu, a uz njih i gosti, Udruga kuhara Varaždinske županije, Gospodarska škola Varaždin i KUD Voća iz Donje Voće, koji je raspjevao i rasplesao brojne posjetitelje.

Čestitku i podršku uputila je zamjenica župana Silvija Zagorec, kao i predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore Mladen Jakopović, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu i zaštitu okoliša dr. sc. Dragutin Vincek, načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec i načelnica Općine Donja Voća Sanja Kočet.

Županijski savez poljoprivrednih udruga i Općina Petrijanec surađuju u nazad nekoliko godina a istu će suradnju nastaviti i u budućnosti. Čestitamo im rođendan i želimo puno uspjeha u radu – rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

 

Skip to content