Odaberite
KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA VIJEĆA MJESNIH ODBORA  NA PODRUČJU OPĆINE PETRIJANEC

U ponedjeljeljak 14. lipnja 2021. godine održana je konstituirajuća sjednica za Vijeće mjesnog odbora Petrijanec, Vijeće mjesnog odbora Majerje, Vijeće mjesnog odbora Nova Ves Petrijanečka, Vijeće mjesnog odbora Družbinec, Vijeće mjesnog odbora Strmec Podravski i Vijeće mjesnog odbora Zelendvor koja se održala u Velikoj dvorani Društvenog doma u Petrijancu, Trg svetog Petra 8. Sjednicu je sazvao i vodio općinski načelnik Željko Posavec, na kojoj je bila prisutna i pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Ankica Košić. Nakon čitanja Izvješća o provedenim izborima i konstatiranja koji su vijećnici stavili mandat u mirovanje i utvrđivanja njihovih zamjena općinski načelnik Željko Posavec naveo je kako:

Vijeće mjesnog odbora Petrijanec čine sljedeći članovi:

  • Darjan Lukaček, Igor Klaneček, Silvija Šincek Humek, Marko Višak sa liste HDZ-HSS (4 člana), te 5 članova sa liste SDP-a: Marko Ivančić, Danijela Oreški, Dražen Patrčević, Damir Biškup i Mirela Mišak.

Za predsjednicu Vijeća mjesnog odbora Petrijanec izabrana je Danijela Oreški (SDP).

Vijeće mjesnog odbora Majerje čine članovi:

  • Igor Bahun sa liste HDZ-a, te 6 članova sa liste SDP-a: Zoran Šibić, Sanko Galevski, Josip Rožđak, Valentino Mateuš, Zvonko Potočnjak i Dražen Leskovar.

Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Majerje izabran je Valentino Mateuš (SDP).

Vijeće mjesnog odbora Nova Ves Petrijanečka čine članovi:

  • Nenad Tomašek, Stanislav Mikulek sa liste HDZ-a (2 člana), Roman Strelec i Ivanka Divjak sa liste NS Reformisti (2 člana), te Ivan Kovačić, Kristina Cvetko i Petar Košić sa liste SDP-a (3 člana).

Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Nova Ves Petrijanečka izabran je Ivan Kovačić (SDP).

Vijeće mjesnog odbora Družbinec čine članovi:

  • Jurica Rožmarić, Mihaela Štefinšćak i Marijan Vinceković sa liste HDZ-HSS (3 člana), te Zoran Golubić, David Dombaj, Tomislav Drožđek i Ines Jurković sa liste SDP-a (4 člana).

Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Družbinec izabran je Zoran Golubić (SDP).

Vijeće mjesnog odbora Strmec Podravski čine sljedeći članovi:

  • Robert Košutar, Marko Jurajec, Tomica Telebar i Damir Bedenik sa liste HDZ-a (4 člana), te Goran Kišić, Barbara Kruhek i Vlado Galeković sa liste SDP-a (3 člana).

Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Družbinec izabran je Robert Košutar (HDZ).

Vijeće mjesnog odbora Zelendvor čine članovi:

  • Hrvoje Šincek sa liste HDZ-a (1 član), Dejan Marčec sa liste NS Reformisti (1 član) te Tihomir Videc, Mira Habulan i Stjepan Belšćak sa liste SDP-a (3 člana).

Za predsjednicu Vijeća mjesnog odbora Zelendvor izabrana je Mira Habulan (SDP).

 

Općinski načelnik Željko Posavec čestitao je izabranim vijećnicima i izabranim predsjednicima Vijeća mjesnog odbora. Posebno je naglasio kako se nada da će u ovom sazivu biti veći broj održanih sjednica te da će suradnja mjesnih odbora sa jedinicom lokalne samouprave biti korektna i da će se međusobno podržavati i uvažavati mišljenja na dobrobit svih mještana svakog mjesnog odbora.

 

 

Skip to content