Odaberite
Mogućnost besplatnog prijevoza za starije osobe u sklopu projekta “Pelamo se? 2”

Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin u sklopu projekta “Pelamo se?2” od ponedjeljka 08.veljače na području svoga djelovanja nudi besplatnu uslugu prijevoza za starije osobe od 65 godina.

Sve zainteresirane osobe mogu se javiti i rezervirati termin radnim danom od 8:00 sati do 15:00 sati na broj telefona: 099/370-1570. Mogućnost besplatnog prijevoza imaju starije osobe od 65 godina koje žive na području naše općine.

Usluga prijevoza u sklopu ovoga projekta je socijalna usluga namijenjena isključivo starijim osobama u potrebi koje si same ne mogu priuštiti ili organizirati prijevoz na njima važna mjesta kao na primjer odlazak liječniku, na terapiju i slično. Prednost imaju osobe koje su u teškoj financijskoj situaciji, žive same ili im ukućani nikako ne mogu organizirati prijevoz. Usluga će u prvoj fazi provedbe biti dostupna do prosinca 2021.godine.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 144.228,40 kn, većinski da financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a sa 38.228,40 kn vlastitih sredstva sufinancira GDCK Varaždin.

 

obavijest prijevoz

 

Skip to content