Odaberite
Poziv za iskaz interesa roditelja za produženi boravak dječjeg vrtića u sklopu prijave na EU natječaj (ukoliko će postojati interes)

Poštovani,

Otvoren je Poziv na dostavu projektnih prijedloga  »NASTAVAK UNAPRJEĐENJA USLUGA ZA DJECU U SUSTAVU RANOG I PREDŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA«  Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike kao posredničkog tijela.

Navedeni poziv za iskaz interesa odnosi se na sve roditelje s područja Općine Petrijanec (bez obzira na činjenicu dali je upisano dijete u vrtić u Petrijancu ili nije korisnik vrtića) kojima je zbog posla u smjenama ili među-smjenama potreban program produženog boravka u vrtiću. Jedan od osnovnih preduvjeta za prijavu na natječaj je potreba za navedenim programom pa je zbog toga upravo i objavljen ovaj Poziv.

Molimo sve zainteresirane roditelje da na mail:

produzeni.bambi@gmail.com  pošalju ime i prezime roditelja, adresu, ime i prezime djeteta te produženo radno vrijeme vrtićakoje je vama potrebno.

U cilju moguće prijave na natječaj molimo roditelje za suradnju i stvarno poštivanje sudjelovanja u projektu te točno informiranje o potrebnom. Roditelji i djeca koji iskažu potrebu, bit će sudionici projekta te sukladno tome u njemu obvezno sudjeluju.

Nositelj projekta: Dječji vrtić »Bambi«

Partner projekta: Općina Petrijanec

Molimo roditelje da svoje mišljenje pošalju na prethodno navedeni  e-mail najkasnije do 11.01.2021. do 12:00 sati.

Ukoliko će postojati interes, projekt je moguće prema natječaju najviše provoditi 18 do 20 mjeseca ili do 30. lipnja 2023.godine

Skip to content