Odaberite
PROPUSNICA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE PETRIJANEC – ONLINE OBRAZAC

OBAVIJEST

Poštovani mještani Općine Petrijanec !!!

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku kojom se zabranjuje napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka, a koja vrijedi do 24.3.2020 u 00:01. sati. Za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravišta (OPĆINA PETRIJANEC) svima će biti potrebna PROPUSNICA. Propusnica se može zatražiti i dolje niže u aplikaciji, bez preuzimanja .doc odnosno Microsoft Word obrasca. 

TEMELJEM DONESENE ODLUKE:

Svi poslodavci koji nemaju zabranu rada dužni su svojim zaposlenicima izdati PROPUSNICU.

Svi stanovnici koji zahtijevaju hitnu medicinsku skrb moraju pribaviti PROPUSNICU od izabranog liječnika obiteljske medicine.

Za potrebe iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih životnih potrepština potrebno je pribaviti PROPUSNICU STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE PETRIJANEC.

Za dobivanje PROPUSNICE potrebno je:

  • poslati zahtjec za izdavanje iste putem e-maila: opcina@petrijanec.hr kontakt telefon 042 714 220 u vremenu od 7 do 14 sati
  • ili ispuniti zahtjev koji se nalazi u nastavku ove stranice

Molimo građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera. Propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji. Svako kršenje ove mjere podložno je sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

PROPUSNICA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE PETRIJANEC

Zahtjev za izdavanje propusnice za napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka koju izdaje Stožer civilne zaštite Općine Petrijanec.

Ime i prezime tražitelja propusnice *

OIB tražitelja propusnice *

Adresa prebivališta ili stalnog prebivališta *

Razlog traženja propusnice *

Adresa za koju se traži odobrenje - relacija kretanja *

Planirano razdoblje - trajanje odobrenja *

e-mail adresa *

Broj mobitela *

Izjava o davanju privole za korištenje osobnih podataka: *

U skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka dajem privolu Općini Petrijanec za prikupljanje i obradu mojih osobnih podataka za potrebe izdavanja Propusnice Stožera civilne zaštite. Osim svrhe za koju je dana privola, prikupljeni osobni podaci neće se koristiti u druge svrhe. Potvrđujem da sam upoznat da imam pravo odustati od dane privole i zatražiti prestanak daljnje obrade osobnih podataka. Ispravak ili obavijest o odustajanju od dane privole dostaviti u pisanom obliku na opcina@petrijanec.hr. Potpisom potvrđujem da sam upoznat sa mjerama i smjernicama za prevenciju i kontrolu virusa COVID-19 te sa Odlukama i preporukama Stožera civilne zaštite RH.

*obavezna polja

Skip to content