Odaberite
DiV Plastic i OPG Darko Šipek na Španciru 2019

Naš cilj je jednostavan, uzeti otpadnu plastiku i iz nje izraditi nešto korisno. U ovom trenutku postoje ogromne količine otpadne plastike, a samo 10 do 12% te plastike se reciklira. Ostatak završava u okolišu po cijelom svijetu pa čak i u našoj hrani.

Vođeni motom razmišljaj globalno djeluj lokalno želimo povećati količinu plastike koja će se reciklirati u našoj zajednici. Vjerujemo u lokalnu proizvodnju  korisnih proizvoda od reciklirane plastike. U četvrtak smo se predstavili na Špancirfestu te prihvatili to kao izvrsnu priliku za upoznavanje novih kupaca i zaljubljenika u djelatnosti ne tako bliske većini ljudi – govore Valentino Jovan i David Lukaček osnivači ove zanimljive tvrtke koja je privukla brojne posjetitelje.

https://www.facebook.com/DiV-Plastic-938149459679311/

 

OPG Darko Šipek

Postojimo od 2003. godine. Bavimo se proizvodnjom povrća i tikva (buče) uljarica. Najbolji smo u proizvodnji povrća. Degustacija je moguća na Varaždinskoj tržnici.

Proizvod:

 

OPG Darko Šipek
Florijana Bobića 171
42206 Nova Ves Petrijanečka
Mob.: 0915067055
e-mail: sipekdarko@gmail.com

 

 

LAG Sjeverozapad i ove godine predstaviti će se na manifestaciji te je u tu svrhu zakupio dvije izložbene kućice kako bi omogućio zainteresiranim članovima, OPG-ima, poljoprivrednim proizvođačima i udrugama s područja LAG-a da predstave svoje proizvode i svoje aktivnosti posjetiteljima manifestacije. Zahvaljujemo se LAG-u na ustupanju kučice.

Skip to content