Odaberite
U Družbincu 6. međuopćinsko vatrogasno natjecanje

Ove subote, 31. kolovoza s početkom u 14:00 sati održat će se 6. međuopćinsko natjecanje vatrogasaca i vatrogasne mladeži Vatrogasnih zajednica Općina Cestica, Petrijanec, Vinica i Maruševec. Organizator natjecanja je VZO Petrijanec a domaćin DVD Družbinec. Najavljeno je četrdesetak ekipa odnosno oko četiristo natjecatelja u šest kategorija. Nakon otvaranja nastupaju djeca u kategoriji od 6-12 godina dok će vatrogasna mladež i seniorske ekipe početi s natjecanjem u 16:00 sati. Proglašenje za djecu i mladež predviđeno je oko 17:00 sati a završetak cjelokupnog natjecanja u 20:00 sati. Za sve natjecatelje i posjetitelje osiguran je bogat izbor jela i pića dok će se za zabavni dio programa pobrinuti glazbeni sastav Faringaši.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu podržati svoja vatrogasna društva te da ostanu na druženju s vatrogascima i nakon završetka službenog dijela programa.

Ovakva zajednička organizacija natjecanja rezultat je iznimne suradnje između spomenutih Vatrogasnih zajednica s ciljem popularizacije vatrogastva prije svega među mladima, smanjenja troškova, veće atraktivnosti te razvijanja suradnje i prijateljstva između članova susjednih vatrogasnih društava.

 

Skip to content