Odaberite
Održan 2. rekreativni malonogometni i odbojkaški turnir u Novoj Vesi

U nedjelju održan malonogometni i odbojkaški turnir u Novoj Vesi. Na malonogometnom turniru sudjelovalo je 8 ekipa ali valja napomenuti da smo gledali veoma uzbudljiv i napeti turnir sa jako malo pogodaka o čemu i govori da su čak tri od četiri utakmice završnice odlučene kroz penale.
U prvom polufinalu ekipa MNK Kolarovec slavila je rezultatom 3-1 protiv ekipe Efes (Ladanje), dok je drugom polufinalu ekipa Drvodjelac (Ivanec) uspjela slaviti protiv ekipe MNK Topnici (Petrijanec) nakon penala.
Do trećeg mjesta opet kroz raspucavanje stigli su Topnici, a u finalu također bolje izvođenjem penala do naslova je stigla ekipa Drvodjelac.

Na odbojkaškom turniru sudjelovalo je 14 ekipa.

U finalu odbojke na pijesku između ekipa “Perugia” (Ivanec/Lepoglava) i “Lančić-Knapić, više sportske sreće imala je ekipa” Lančić-Knapić”, te je zaluženo osvojila prvo mjesto. Treće je mjesto na turniru pripalo ekipi “Virje”. Posebna je zahvala na dolasku otišla i ekipi “Seoski mangupi”, koji su za ovaj turnir u Novoj Vesi potegnuli čak iz Samobora!

Organizator i pokrovitelj natjecanja bila je Općina Petrijanec  uz suorganizaciju nogometnog kluba “Nova Ves”. Ovom prigodom Općina se zahvaljuje Petri Črepinko i Ani Siročić za pomoć u organizaciji odbojkaškog turnira, a Miroslavu Kopreku, Miroslavu Ribiću i Sandru Martinčeviću za vođenje malonogometnog turnira. Uz sportski pozdrav, dogodine, kada organiziramo nove turnire u Novoj Vesi čestitamo i zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali na turniru i svima koji su uživali tijekom cijelog dana u sportskim potezima.

 

Skip to content