Odaberite
Prijateljska nogometna utakmica, Orač – Druga gimnazija Varaždin

 

Sutra, utorak 02.04.2019.godine odigrati će se prijateljska nogometna utakmica između Nogometnog kluba Orač i Druge gimnazije Varaždin, ekipe koja se plasirala na Svjetsko školsko natjecanje u velikom nogometu.

Varaždinska 2. gimnazija predstavljati će Hrvatsku na Svjetskom školskom natjecanju u velikom nogometu koje se održava od 6. do 11. travnja 2019. u Beogradu.
Podsjetimo, Hrvatski školski športski savez u Puli je organizirao kvalifikacije koje su se održale prošle godine, za odlazak na Svjetsko školsko nogometno prvenstvo. Varaždinci su izgubili od Škole za turizam i ugostiteljstvo iz Pule 1:0, ali su pobijedili pulsku Gimnaziju 6:0 i kao najbolja momčad kvalifikacija ostvarili plasman na SP.

Tri igrača Druge gimnazije Varaždin koja putuju na Svjetsko prvenstvo, dolaze iz područja Općine Petrijanec a to su: Patrik Mihalić, Ervin Sokač i Silvio Jovan, te im ovim putem čestitamo na uspjehu.

Prijateljska utakmica, kojoj je cilj da se obje ekipe uigraju za nadolazeće susrete, te rezultat ovaj put nije od primarnog značaja, pa ovim putem pozivamo sve roditelje i ljubitelje nogometa na sutrašnju nogometnu utakmicu.

Skip to content