Odaberite
Glasovanjem podržite DVD Strmec Podravski u finalu natječaja Moj Zaba Start

Dobrovoljno vatrogasno društvo Strmec Podravski ušlo je u finale natječaja „Moj Zaba Start“ – kategorija „Društvo“, za dodjelu financijskih potpora Zagrebačke banke. Od ukupno trideset finalista, svrstanih u tri kategorije po deset, DVD Strmec Podravski jedina je vatrogasna organizacija koja je ušla u finale i jedina organizacija koja dolazi iz ruralnog područja. Prijavljeni projekt pod nazivom „Nadogradnja vozila“ odnosi se na preinaku i opremanje novije nabavljenog teretnog vozila u malo tehničko vatrogasno vozilo. To uključuje nadogradnju same šasije, ugradnju spremnika te pumpe za vodu, ugradnju polica za cijevi i armature, svjetlosne i zvučne signalizacija, ljestvi i ostale opreme. Cilj projekata je povećanje sigurnost operativnih članova, ubrzavanje vremena dolaska na intervencije, kvalitetniji rad postrojbe a time se osigurava i veća sigurnost svih mještana, imovine i okoliša te smanjuje opseg eventualnih šteta nastalih uslijed nepogoda kao što su požari, poplave, vremenske neprilike i sl.

O prva tri dobitnika odlučuje stručna komisija dok se četvrta potpora dodjeljuje prema odabiru javnosti putem javnog glasovanja na stranici odnosno linku: https://www.mojzabastart.hr/home/finalisti#pan3     i tu nam je potrebna Vaša pomoć.

Odvojite minutu i podržite nas u realizaciji ovog projekta jer svojim glasom ne pomažete samo DVD-u Strmec Podravski već i svim sugrađanima kojima dobrovoljni vatrogasci uskaču u pomoć potpuno volonterski. Vaš glas ne osigurava nam samo financijska sredstva za kvalitetniji i sigurniji rad već nam daje do znanja da cijenite ovaj plemeniti poziv kojim se bavimo.

Sredstva za nabavku vozila osigurana su u proračunu Općine Petrijanec, međutim ovo je hvale vrijedna akcije vatrogasaca pa molimo da ih podržite.

Glasati mogu svi internet korisnici, a svaki se glas verificira putem e-maila, Facebook računa ili Google+ računa. Pri glasanju e-mailom korisnik svoj glas verificira klikom na link koji će mu stići u e-mail poruci.

Skip to content