Odaberite
Počele prijave na natječaj za tip operacije 6.3.

Operacija 6.3. Programa ruralnog razvoja, od četvrtka, 5. travnja, svi zainteresirani prijavitelji svoje projekte mogu prijaviti na ovaj natječaj i dobiti bespovratna sredstva u iznosu od 115 tisuća kuna.

Natječaj za tip operacije 6.3., koji je namijenjen malim obiteljskim gospodarstvima ekonomske veličine od 2.000 do 7.999 eura, koja su upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, uvjeti natječaja te kriteriji za odabir projekata.

Za provedbu ovog natječaja LAG planira našim malim poljoprivrednim proizvođačima dodijeliti bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 2 milijuna 559 tisuća i 900 kuna. Pozivamo naše poljoprivredne proizvođače da iskoriste ova sredstva namijenjena za modernizaciju i unapređenje procesa rada i poslovanja, odnosno za povećanje proizvodnih kapaciteta na njihovim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.

Prijave za ovaj natječaj LAG Sjeverozapad će primati od 5. travnja do 7. svibnja, a prijavitelji svoju prijavu moraju dostaviti u zatvorenoj omotnici isključivo preporučenom poštom na adresu: LAG Sjeverozapad, Hrvatskih pavlina 7, 42250 Lepoglava.

Sredstvima namijenjenim za provedbu tipa operacije 6.3. LAG će financirati ukupno 23 projekta s područja našeg LAG-a.

Više informacija o natječaju zainteresirani poljoprivredni proizvođači mogu pronaći na mrežnoj stranici Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad odnosno OVDJE!

Skip to content