Odaberite
9. kolo rekreativne malonogometne lige Petrijanec – Cestica

Ove subote održano je posljednje, 9. kolo, prvog dijela Klampotic lige. Domaćin je bila ekipa Bistro Pizzeria Gaj, a satnica je bila malo produžena s obzirom na to da su se odigrale i dvije zaostale tekme iz prošlog kola. Kolo je bilo vrlo zanimljivo i donijelo je nekoliko zanimljivih rezultata, ali i promiješalo malo ljestvicu lige.

Prva na rasporedu bila je zaostala utakmica 8. kola između ekipa Yugo 45 i MNK Mlaka. Yugo 45 vrlo je kvalitetno krenuo u utakmicu te su uspjeli povesti rezultatom 2-0. No, nakon toga zahuktala se igra i s druge strane pa je ekipa MNK Mlaka do kraja utakmice uspjela izjednačiti na 2-2.

Nakon toga uslijedila je utakmica između domaćina Bistro Pizzeria Gaj i prvoplasirane ekipa Caffe bar 5. Prvoplasirana ekipa pokazala je ponovo svoju kvalitetu i uspjeli su izvući pobjedu od 4-1.

Prva utakmica novog devetog kola bila je između ekipa MNK Vrtovi i MNK Kolarovec. Očekivala se vrlo zanimljiva utakmica s obzirom na kvalitetu jedne i druge ekipe. Na kraju su se takve prognoze pokazale i istinitima, jer smo vidjeli sjajnu utakmicu punu zanimljivih događaja. Iako je Kolarovec poveo, Vrtovi su vrlo brzo u potpunosti uspjeli preokrenuti rezultat te su poveli 3-1. No, nakon toga budi se Kolarovec i “organizira” veliki pritisak na protivničku ekipu. To je uredilo plodom jer su zabili za 3-2. Nakon toga došlo je do nekih nesrazmjerica i isključenja, da bi u posljednjim trenucima utakmice izjednačujući gol za Kolarovec uspio zabiti njihov golman. Tako je na kraju svaka ekipa pobrala po jedan bod.

Nakon sjajne utakmice, uslijedio je još jedan zanimljiv derbi. Susrele su se momčadi MNK Malke i MNK Lovrečana. Lovrečan je vrlo brzo poveo i to autogolom MNK Mlake. Nakon toga utakmica su u potpunosti okreće na stranu Mlake koja s četiri pogotka dolazi u vodstvo 4-1. Uslijedila je igra ekipe MNK Lovrečan bez golmana, ali unatoč mnogobrojnim pokušajima i udarcima na gol dečki iz Lovrečana nisu uspjeli sustići prednost. Završilo je 5-3 u korist MNK Mlake. Ovo je bio prvi poraz u prvenstvu za ekipu MNK Lovrečan.

Sive Mekle su relativno lagano riješile zadatak zvan Bistro Pizzeria Gaj. Kvalitetnom igrom igrači Sivih Mekli uspjeli su pobjeći na rezultat 6-1, nakon čega su domaćini tek uspjeli postignuti dva gola te tako smanjiti rezultat na 6-3.

Vrlo efikasna bila je ekipa Yugo 45 koja je u posljednjem kolu prvog dijela prvenstva dobila ekipu Komšija. Ekipa Komšija za sada uvjerljivo drži posljednju poziciju, i do sada nisu upisali bodove. S druge strane, ekipa Yugo je pokazala u nekoliko navrata vrlo kvalitetnu igru, ali su izostali kvalitetni rezultati. Ipak, u ovom kolu uspjeli su ekipi Komšija utrpati čak 7 komada, čime je finalni rezultat bio 7-0.

Posljednja na rasporedu bila je utakmica između prvo plasiranog Caffe bar 5 i MNK Jarki. Iako su se pojavili u nešto oskudnijem izdanju (nedostajalo je dosta igrača) MNK Jarki pružili su sjajnu partiju i umalo iznenadili Caffe bar 5. Utakmica je na kraju ipak završila u korist lidera prvenstva, a finalni rezultat bio je 3-2.

Ovim novim pobjedama ekipa Caffe bar 5 ‘zacementirala’ je prvu poziciju na ljestvici. S obzirom na neriješen rezultat MNK Kolarovca i poraz ekipe MNK Lovrečan, Caffe bar 5 sada bježi već 8 bodova svojem prvom pratitelju. Na ljestvici strijelaca veliku je prednost osigurao Sandi Martan, koji je novim pogotcima još dodatno pobjegao prvom pratitelju Urbanu Goričanu, koji se ovog puta nije upisao u strijelce.

Sada slijedi kratka pauza, a nakon toga započinje drugi dio prvenstva koji bi se trebao igrati i na vanjskim terenima klubova.

Ovom prigodom čestitamo ekipi “Caffe bar 5” iz Petrijanca na osvojenom 1. mjestu u prvom dijelu prvenstva rekreativne lige.

Tablica lige (9. kolo)

Po Ekipa P N I G+ G- Bod
1. Cafe bar 5 8 1 0 40 16 25
2. MNK Kolarovec 5 2 2 35 18 17
3. MNK Lovrečan 4 4 1 26 17 16
5. MNK Mlaka 5 1 3 36 32 16
4. MNK Vrtovi 4 2 3 36 25 14
6. Sive Mekle 4 2 3 29 33 14
7. Bistro i Pizzeria Gaj 3 0 6 24 31 9
8. MNK Jarki 2 3 4 19 30 9
9. Yugo 45 1 3 5 25 29 6
10. Komšije 0 0 9 13 52 0

 

Lista strijelaca

Poz. Ime igrača Golovi
1. Sandi Martan 18
2. Urban Goričan 11
3. Roman Rog 10
4. Aleksandar Ivančov 9
Mario Vočanec 9
Dario Šincek 9

 

Skip to content