Odaberite
80-ta redovna sjednica Skupštine DVD-a Majerje

U prostorijama društvenog doma u Majerju 24. veljače 2018. održana je jubilarna 80-ta redovna sjednica Skupštine.
Skupštini su prisustvovali načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec, predsjednica VZO-e Petrijanec Nataša Šincek, predsjednik MO Majerje Zvonko Potočnjak, članovi domaćeg društva i članica VZO-e Petrijanec, prijatelji iz bratskog PGD-a Radomerje iz susjedne Slovenije s kojima smo pobratimljeni od 1980. godine, te ostali gosti.

Na Skupštini je predstavljen rad društva u protekloj 2017.godini u kojoj se između ostalog govorilo o školovanju kadrova, primopredaji spremišta, redovnom pregledu bunara i ostalih izvora vode i njihovom održavanju, proslavi Florijanova u našem selu, kao i sudjelovanje na javnoj vježbi u Novoj Vesi, natjecanjima i proslavama 80-te obljetnice rada DVD-a Strmec Podravski i 110-te DVD-a Maruševec.

Kroz Plan rada članovi društva i ostali gosti upoznati su sa proslavom 80-te obljetnice rada DVD-a Majerje koja će se održati 23. lipnja 2018. godine. Osim proslave obljetnice u nekakvim crtama rada društva svakako je privući što više mladih naročito djece, te iste školovati. Još jedna zadaća je da se uredi spremište i njegova okolica, a suradnja s prijateljima iz PGD-a Radomerje da postane još bolja i prisnija.

U raspravi su načelnik općine Posavec Željko kao i predsjednica VZO-e Petrijanec Nataša Šincek, izjavili kako ih veseli velik broj naših najmlađih članova – djece, te nam nude pomoć oko što dostojnijeg obilježavanja 80-te obljetnice društva.

Skip to content