Odaberite
Održana redovna – izborna skupština Udruge umirovljenika Općine Petrijanec

Dana 10. veljače 2018. godine održana je redovna ali i izborna godišnja skupština Udruge umirovljenika Općine Petrijanec. Skupštini je prisustvovalo preko stotinu aktivnih članova i gostiju iz drugih udruga umirovljenika koje djeluju na području Varaždinske županije. Početni pozdrav i uvod u skupštinu dao je dosadašnji predsjednik udruge g. Stanislav Hrešć koji je posebni pozdrav uputio gđi. Jadranki Bahlen predsjednici Saveza Udruga umirovljenika Varaždinske županije te načelniku Općine Petrijanec g. Željku Posavcu koji je izabran za predsjedavatelja Skupštine.
Sukladno dnevnom redu skupštine g. Hrešć iznio je Izvješće o radu Udruge za 2017. godinu, financijski izvještaj udruge podnijela je blagajnica gđa. Zdravka Rodeš, dok je Izvješće nadzornog odbora iznjela gđa. Dragica Kranjčić. Sva izvješća prihvaćena su jednoglasno.
Za Izvršni odbor Udruge umirovljenika Općine Petrijanec predloženi su kandidati: Stanislav Hrešć- predsjednik, Pavao Leskovar – zamjenik predsjednika, Zdravka Rodeš – blagajnica te Josip Jovan, Antun Mikulek, Franjo Potočnjak, Stjepan Dombaj, Antun Martinčević i Marija Flegar za članove.
Jednoglasno su izabrani i kandidati za Nadzorni odbor Udruge umirovljenika Općine Petrijanec i to Marija Jurajec za predsjednicu, a Dragica Kranjčić i Katica Šantalab za članice Nadzornog Odbora.
Na kraju Skupštine pozdravnu riječ održali su Predsjednica Saveza Udruga umirovljenika Varaždinske županije gđa. Jadranka Bahlen, te stari novoizabrani Predsjednik Udruge g. Stanislav Hrešć, njegov zamjenik g. Pavao Leskovar te načelnik Općine Petrijanec g. Željko Posavec koji se je zahvalio umirovljenicima na suradnji i sudjelovanju u općinskim događajima, te isto tako podijelio mali znak pažnje za sve prisutne umirovljenike na ovoj skupštini, povodom nadolazećeg Valentinova. Udruga je naime, svim prisutnim ženama darovala jaglace, dok je Općina Petrijanec svim članovima Udruge umirovljenika Općine Petrijanec darovala kišobrane koji su financirani iz projekta.
Članovi i gosti nastavili su se družiti uz pjesmu.

Skip to content