Odaberite
Otvorena novouređena zdravstvena ambulanta u Petrijancu završena je 1. faza obnove ambulante

Prigodnom svečanošću danas u Petrijancu otvorena je novouređena zdravstvena ambulanta u kojoj su smještene ukupno tri ordinacije.

Naime, prije nekoliko dana Općina Petrijanec završila je projekt energetske obnove zdravstvene ambulante u Petrijancu, koja je obuhvatila slijedeće radove; fasadna stolarija – dobava materijala, izrada i ugradnja PVC prozora, izrada podne konstrukcije na tavanu na jednoetažnom dijelu zgrade i termoizolacija, izrada i dobava limarije, fasaderski radovi sa toplinskom izolacijom od kamene vune od 14 cm, bojanje svih profilacija fasaderskih radova i postavljanje klupčica ispod prozora.

Ukupna vrijednost radova iznosila 266.745,00 kuna, od čega je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU osiguralo 200.000,00 kuna.

Otvorenju su uz načelnika Općine Željka Posavca prisustvovali i saborski zastupnik Mario Habek, zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i civilno društvo Lovorka Horvat, županijski vijećnici, općinski vijećnici, ravnateljica Osnovne škole Valerija Paljak te mnogi drugi.

Zamjenik župana Paljak je pohvalio ovu investiciju te je naznačio kako će mještani Općine Petrijanec od sada imati jednu novu, bolju kvalitetu zdravstvene usluge.

Nakon završetka prve faze, slijedi druga faza energetske obnove ambulante u kojoj će se urediti sanitarni čvor, zamijeniti vrata i urediti unutrašnjost – najavio je načelnik Općine Petrijanec, Željko Posavec.

– Drago mi je da je ova ambulanta obnovljena, vidi se novi sjaj, čestitam načelniku na ovoj investiciji te sam siguran kako će takovih projekata biti još. Županija će se uključiti u sufinanciranje sličnih programa i projekata koji idu na korist svih mještana Petrijanca – rekao je zamjenik župana.

 

Skip to content