Odaberite
DVD Družbinec pobjednik 4.međuopćinskog vatrogasnog natjecanja

U subotu 2.9.2017. održano je 4. Međuopćinsko natjecanje Vatrogasnih zajednica općina Cestica, Petrijanec, Vinica i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Svibovec Podravski. Ove godine domaćin natjecanja bio je DVD Svibovec Podravski a rezultati su se ujedno bodovali i za Vatrogasni kup općine Petrijanec.

Ukupno je sudjelovalo trideset šest ekipa u četiri kategorije a iz VZO Petrijanec nastupilo je deset ekipa. Prvo mjesto u bodovanju za općinski kup u kategoriji „muški A“ osvojio je DVD Družbinec, drugo mjesto osvojio je DVD Strmec Podravski a treće DVD Nova Ves. U kategoriji „žene A“ nastupio je samo DVD Družbinec.

Prije natjecanja odraslih snage su odmjerila djeca „podmladak 6-12 godina“ u muškoj i ženskoj konkurenciji. Prvi su bili mali vatrogasci DVD-a Nova Ves, drugi DVD Družbinec a treći DVD Petrijanec dok su u ženskoj konkurenciji nastupile samo djevojčice iz DVD-a Nova Ves.

Gledajući bodovanje za međuopćinsko natjecanje u muškoj kategoriji ukupnu pobjedu odnio je DVD Družbinec, DVD Strmec Podravski, DVD Nova Ves i DVD Majerje bili su sedmi, osmi odnosno deveti dok je DVD Petrijanec zauzeo jedanaesto mjesto. Ženska A ekipa DVD-a Družbinec zauzela je drugo mjesto a djevojčice iz DVD-a Nova Ves treće. U kategoriji dječaka 6-12 godina u sveukupnom poretku DVD-Nova Ves zauzela je peto mjesto, DVD Družbinec sedmo a DVD Petrijanec deveto.

Unatoč izuzetno kišnom vremenu koje je pratilo natjecatelje kroz gotovo cijeli događaj vatrogasci iz općina Cestica, Petrijanec, Vinica i Sračinec pokazali su da ih ništa ne može spriječiti u obavljanju njihovih zadataka ali i u zajedništvu koje ovakav način organizacije natjecanja potiče.

Skip to content