Odaberite
Završnica turnira u malom nogometu s humanom notom

Zahvala svim sudionicima Humanitarne akcije Općine Petrijanec za mještanku Elenu Lovrenčić

Od srca zahvaljujemo svima koji su svojim sudjelovanjem i kupnjom ulaznica na kvartovskom turniru Općine Petrijanec u malom nogometu pridonijeli prikupljanju sredstava za pomoć pri liječenju i oporavku od zloćudne bolesti čeljusti od koje boluje naša Elena.
Veliko hvala svim sponzorima i donatorima koju su svojim proizvodima, uslugama i poklon bonovima omogućili tombolu svim posjetiteljima turnira te svim izvođačima zabavnog dijela programa.
Nagrade za tombolu osigurali su sljedeći sponzori:
KB d.o.o., Udruga “Petrovke”, Autoprijevoznik Mario Kiđemet, Best Time Studio, Restoran 4M, Caffe bar Filip, Aquatehnika d.o.o,  RBI gradnja d.o.o, Metropolis bar, Rasadnik Šincek,  AC Kos, Nikol d.o.o. Papinec, Magro d.o.o, OPG Nikola Dombaj, Stolarija Darabuš, Obiteljski dom Levanić, Frizerski salon “Kristina“, Info „M“, Potočnjak promet d.o.o., Mljekara Marina, Kolačić sreće j.d.o.o., Fanon d.o.o, MCI-trade, Com-prom plus, PG Šepši, Stolarija Jovan i Trgovina Petra.

Humanitarna akcija “Srcem za Elenu” započela je tjedan dana prije samog finalnog dana u Osnovnoj školi Petrijanec gdje su učenici kupnjom narukvica također prikupili sredstva za pomoć u liječenju svoje  bivše učenice u organizaciji ravnateljice Draženke Skupnjak.
Ovim putem zahvaljujemo se i svim vjernicima koji su na nedjeljnim misama donirali svoje priloge te time sudjelovali u zajedničkoj humanitarnoj akciji inicijativom župnika Ivana Sakača.
Zahvaljujemo ekipama  “Mlade nade”, “Jugo 45”, “Juniori, Butina i Glavna” i “NK Orač”  koje su posebno donirale svoja sredstva za humanitarnu akciju.

Čestitke pobjednicima turnira ekipi “Bistro i Pizzerija Gaj” za osvojeno prvo mjesto, ekipi “Novo selo” na drugom mjestu, a ekipi “Juniori, Butina i Glavna” na trećem mjestu kvartovskog turnira Općine Petrijanec u malom nogometu.

Cijela humanitarna akcija odvijala se pod okriljem mladih snaga Jedinstvenog upravnog odjela Općine Petrijanec, Savjeta mladih općine Petrijanec i Udruge “Mladi u Petrijancu”.
Ukupan prihod od donacija iznosi 27.730,00 kn koji će biti predan obitelji Lovrenčić.

U humanim dijelima ne dobiva samo koji prima već i onaj koji daje, a to je predivan osjećaj koji nas sve ispunjava i obogaćuje.

REZULTATI POLUFINALNIH I FINALNIH UTAKMICA:

 

Skip to content