Odaberite
TREĆE “MENTOR” RADIONICE

Udruga “MENTOR” i Općina Petrijanec poziva sve zainteresirane nezaposlene osobe da se prijave na besplatne treće po redu edukativne radionice kako bi pridonjeli svojem zaposlenju i stekli nove vještine. Radionice su iskustveno-edukativnog karaktera.
Radi se u malim edukativnim grupama (do 10-12 polaznika), a cilj radionica je osnažiti nezaposlene osobe i pripremiti ih za aktivno traženje zaposlenja.
Na kreativan način kroz vježbe i primjere iz prakse nastoji se polaznicima prenijeti nove mogućnosti, znanja i vještine koje će im pomoći u budućnosti u potrazi za radnim mjestom. Pri čemu polaznici nauče mnogo o sebi, što im može olakšati nošenje sa situacijom nezaposlenosti i pomoći pri planiranju idućih koraka u životu.
Polaznici će također dobiti priliku da u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi podijele svoje strahove, razočaranja i nade u vezi nezaposlenosti. Radionice će s radom započeti početkom kolovoza, a održat će se u Donjoj Voći, Vidovcu i Petrijancu.
Nezaposlene osobe se na edukaciju prijavljuju od 1. lipnja 2015. godine:
 – u Općinu Donja Voća  (tel. 766 – 713 ili  e-mail: sanja@udruga-mentor.hr)
– u Općinu Vidovec        (tel.  741-201  ili  e-mail: vlasta@udruga-mentor.hr)
– u Općinu Petrijanec    (tel.  712-272  ili  e-mail: predsjednik@udruga-mentor.hr)
na e-mail Udruge MENTOR (kontakt@udruga-mentor.hr) kao i svojim osobnim dolaskom u općinu.
Za treću grupu polaznika prijave se primaju do 31. srpnja 2015. Za ostale grupe polaznika prijave se  primaju do popunjenja slobodnih mjesta!  

Skip to content